Gençlik ve Spor merkezinde gerçekleştirilen Okullararası Nevşehir Satranç yarışmasına minikler kategorisinde, Altınyıldızlı öğrenciler 4 kategoride 2 birincilik, 1 ikincilik ve 2 dördüncülük kazanarak kupa ve madalya almaya hak kazandı.

MİNİKLER B GENEL

 A takımı Yasin Emir Uzer il 1’ncisi, Emirhan Yakar il 1’ncisi, Ömer Tuna Atmaca il 1’ncisi, Ilgaz Metin Şahin il 1’ncisi ve Murat Yekta Karagöz il 1’ncisi oldu.

B takımı Mehmet Ali Fırat İl 4’ncüsü, Göktürk Kerem Memişoğlu İl 4’ncüsü Ege Cömert İl 4’ncüsü ve Emin Kağan Bozkurt İl 4’ncüsü oldu.

Nevşehir Acıgöl OSB Komisyon Toplantısı yapıldı Nevşehir Acıgöl OSB Komisyon Toplantısı yapıldı

MİNİKLER B KIZLAR

Ayşe Sare Yalçın il 1’ncisi, Elif Altunsoy il 1’ncisi, Hazal Neva Özyiğit il 1’ncisi, İzlem Karakaya il 1’ncisi ve Bade Dülger il 1’ncisi oldu.

MİNİKLER A GENEL A TAKIMI

Mustafa Erdem Kaya İl 4’ncüsü, Efe Deniz Kurt İl 4’ncüsü, Yılmaz Türker İl 4’ncüsü, Akif Emir Kentli İl 4’ncüsü ve Yiğithan Çete İl 4’ncüsü oldu.

MİNİKLER A KIZLAR

Masal Duru Açar il 2’ncisi, Ela Paslanmaz il 2’ncisi, Zeynep Beren Köksal il 2’ncisi, Bilge Değirmenci il 2’ncisi ve Yağmur Soylu il 2’ncisi oldu.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okullararası Mahalli / Ulusal satranç turnuvalarına Minikler, Küçükler ve Yıldızlar Kategorilerinde 12 takımla yarışmaya katılan öğrenciler 7 ayrı kategoride 5 birincilik, 1 ikincilik, 2 üçüncülük ve 3 dördüncülük kazanarak 11 kupa ile Nevşehir’de bir kez daha rekor kırdı.

Okul idarecileri, üstün başarılarından dolayı öğrencileri, velileri ve onları yetiştiren öğretmeni Nilgün Nuray’ı tebrik eder başarılarının devamını diledi.

Whatsapp Image 2024 02 27 At 10.27.17

Kaynak: HABER MERKEZİ