Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda beldede yaşayan vatandaşlara yeni bir müjde verdi.

Başkan Selvi, Kızıltepe mevkiinin karşısındaki arıtma arazisinde gerçekleştirilen sondaj çalışmalarında yeni bir içme suyu kaynağına ulaşıldığı bilgisini aktardı.

Kızıltepe karşısındaki arıtma arazisinde sondaj çalışması ve kuyu kılıflamasını tamamladıklarını belirten Selvi yaptığı açıklamada, “Açtığımız kuyulardan şükür randımanlı sular aldık gelecek yıllarda kasabamızda su sorunu yaşanmamak için çalışmalarımız devam ediyor.

Nevşehir’de bugün kimler vefat etti? (2 Kasım 2025)
Nevşehir’de bugün kimler vefat etti? (2 Kasım 2025)
İçeriği Görüntüle

Elektrik trafo ve pano bağlantısını yaptık, en kısa zamanda da boru hat bağlantısını tamamlayacağız. Kasabamıza hayırlı uğurlu olsun inşallah.” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR