HDP milletvekili Tuma Çelik'in bir kadına tecavüz ettiği ortaya çıkması gerek siyaset dünyasında gerek se medya da büyük olay yarattı. Bu gelişmelerin ardından milletvekili partisinden istifa ederken, vatandaşlar da 'Tuma Çelik kimdir, nereli?'  gibi sorular sorarak internet mecrasında çeşitli araştırmalar yapıyorlar. İte Tuma Çelik’ e ilişkin tüm merak edilen detaylar…

Tuma Çelik’e yönelik insanlar tarafından oldukça araştırmalar yapıyor. Kan donduran tecavüz olayı son seçim döneminde yaşanmıştı. Seçim çalışmaları için Mardin'e gelen Tuma Çelik, toplantı için geldiği binada bir kadına tecavüz etti. Daha sonra her yolu deneyerek kadının şikayetçi olmamasını sağlayan Tuma Çelik, mide bulandıran olayın ortaya çıkmasından sonra istifa etti. Tuma Çelik kimdir ve nereli?

HDP’de skandallar dur durak bilmiyor. Vatandaşların kanını donduran olay Mardin’de yaşanmıştı. HDP'nin Mardin milletvekili Tuma Çelik'in seçim çalışmaları sırasında toplantı yapılan binada bir kadına tecavüz ettiği ortaya çıktı. Tuma Çelik'in dokunulmazlığı düşerek, dokunulmazlık kaldırıldıktan sonra Çelik'in tutuklanması gündemi oldukça meşgul etmişti.

DERNEKTE TECAVÜZ ETTİ!

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianameye göre olay şöyle gelişti. Tuma Çelik, 24 Haziran 2018'deki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesinde Mardin'de seçim çalışmaları kapsamında bir derneğin toplantısına katıldı. Çelik, toplantının yapıldığı binada bir kadına tecavüz etti.