KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ 51. BÖLÜM İZLE | ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM

Yeni bölümde, Türkan ile Kartal sözleşmeyi konuşmak için yemektedirler. Bu sırada yanlarına Somer gelir. İkisini kıskandığı her halinden belli olan Somer, ağır cümleler kurmaya başlar. Türkan onu engellemeye çalışsa da nafiledir. Kartal da, Somer'i sakinleşmesi için uyarır, fakat Somer, ikisini de dinlemez ve imalı konuşmasına devam eder.

Türkan doğum gününü tek başına kutlamak zorunda kalıyor. Somer bu duruma çok üzülse de bir şey yapmıyor. Ancak Kartal, Türkan'ın tek başına kalmasına razı gelemiyor. Türkan ile baş başa yemeğe çıkan Kartal, Somer ile yeniden karşı karşıya geliyor. Diğer taraftan evlatlık olduğu Derya tarafından yüzüne vurulan Dönüş derinden yaralanıyor.

Türkan yalnız kaldığını anlayınca hüngür hüngür ağlamaya başlıyor. Somer ise Türkan'ı yalnız bırakmak istemiyor ama gururu hislerine engel oluyor. Nesrin, kızlarıyla olan durumu yüzünden kendini suçluyor. Kartal ise Türkan'ın güvenini ve sevgisini kazanmaya çalışıyor. Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragman linkine ve daha fazlasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ 51. BÖLÜM ÖN İZLEME YOUTUBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ 51. BÖLÜM FRAGMAN YOUTUBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ 51. BÖLÜM 2. FRAGMAN YOUTUBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ TÜM BÖLÜMLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ