Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, başkan yardımcıları Memiş Bülbül, Hasan Hüseyin İyilikli ve Gülşehir İlçe Başkanı Ümit Kılıç, Türk Eğitim Sen Genel Merkezini ziyaret ederek Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan ve başkan yardımcılarıyla eğitim çalışanlarının gündemine dair istişarelerde bulundu.

Urgenç ve beraberindekiler, Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü ve NEVÜ’deki eğitim çalışanlarının beklenti ve taleplerini genel başkan Talip Geylan başta olmak üzere genel merkez yöneticilerine iletti.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin İyilikli, Genel Başkan Talip Geylan'a kaleme aldığı "Sendikal memnuniyetin sendikal bağlılık ve sendikal vatandaşlık davranışı üzerindeki etkileri" adlı yüksek lisans tezini takdim etti.

Şube Başkanı Tayfur Urgenç ziyaretle ilgili değerlendirmesinde; “Türk Eğitim Sen, çalışanların özlük ve mali haklarını korumak, sosyo ekonomik yaşam düzeylerini artırmak için mücadele eden Sivil Toplum Kuruluşu olmasının yanında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu ve kuruluş değerlerini temel ilke edinmiş bir Kuvayı Milliye hareketidir. Eğitim çalışanlarının sosyo ekonomik yaşam seviyesi artırılmalıdır.” ifadelerini kullandı.

genelmerkez2