Başkan Ali Ertuğrul Bul, hafta sonunda ilçede bulunan umumi tuvaletleri dolaşarak kullanılabilirlik durumlarını kontrol etti.

Ürgüp’te sokak hayvanları sorunu çözülüyor Ürgüp’te sokak hayvanları sorunu çözülüyor

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ilçedeki umumi tuvaletlerden bazılarını ziyaret ettiğini söyleyen Bul, tuvaletlerin temizlense de iflah olmaz durumda olduğunu belirtti.

Paylaşımında, kontrolleri sonrasında 3 seramik mağazası sahibi ile irtibat kurduğu bilgisini veren Başkan Bul, “Malzeme sizden işçilik belediyeden” dedim. İkisi hemen kabul etti. Cumhuriyet Meydanı altındaki ve pazar yerindeki tuvaletlerimizin malzemesini 2 Ürgüp aşığı hemşehrimiz tedarik etmeyi kabul ettiler. 3. henüz mesajımı görmedi ama olumlu yanıtını bekliyorum. O da kabul ederse el sanatları çarşısı tuvaletini de yenileyeceğiz. İki tuvalet ve 2 tedarikçi daha var. Yarım saat içinde kabul yanıtını veren Ürgüplü seramik market sahiplerine teşekkür ediyorum. İyi olur Ürgüp, hep birlikte yapacağız.” ifadelerine yer verdi.

Bul’un girişimleri ve hayırseverlerin katkılarıyla Cumhuriyet Meydanı altındaki ve pazar yerindeki tuvaletler yenilenmiş olacak.

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR