Başkan Sarıtaş koltuğunu devretti Başkan Sarıtaş koltuğunu devretti

Avanos Tarık Kesekci Gençlik Merkezinde gelecek nesillere yeşil bir çevre bırakmak amacıyla düzenlenen fidan dikimi etkinliğine Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir de katıldı.

Düzenlenen etkinlikte gençlerle bir araya gelen Müdür Özdemir, fidan dikimi sürecinde gönüllü gençlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadı.

Etkinlik kapsamında konuşan Müdür Özdemir, gençlerin doğaya duyarlılığını artırmak ve çevre bilincini geliştirmek adına bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı.

Özdemir, "Doğa sevgisi ve çevre bilinci, gençlerimizin sorumluluk duygularını güçlendirir. Bu tür etkinliklerle gençlerimizi çevre konusunda bilinçlendirmek, aynı zamanda birlikte çalışma ve dayanışma ruhunu pekiştirmek istiyoruz." diye konuştu.

Etkinlik gençlerin kendi elleriyle fidanları toprakla buluşturmasıyla devam etti.

Ayrıca Etkinlikte, gençlere doğanın korunması ve sürdürülebilir bir çevre için her bireyin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirme çağrısı yapıldı.

Katılımcı gençler, fidan dikimi sonrasında yapılan çeşitli oyunlar ve etkinliklerle keyifli vakit geçirirken, aynı zamanda doğaya karşı sorumluluklarını daha da pekiştirmiş oldu.

img_1167

Kaynak: HABER MERKEZİ