Doğa Tohumculuk'u ziyaret ederek, tohum laboratuvarı ve seralarda incelemelerde bulunan Yumaklı, ardından AK Parti’nin Ürgüp seçim bürosu açılışına katıldı.

Whatsapp Görsel 2024 02 22 Saat 17.22.06 Cfdbbfc2AK PARTİ 21 YILDA BU ÜLKEYE ESER VE HİZMET SİYASETİNİ ÖĞRETTİ”

Burada konuşan Yumaklı, AK Parti’nin 21 yılda ülkeye eser ve hizmet siyasetini öğrettiğini ve ülkenin her bir köşesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yapılan işlerin ve oluşturulan eserlerin damga vurduğunu söyledi.

Kemikkıran: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kırmızı çizgimizdir” Kemikkıran: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kırmızı çizgimizdir”

Türkiye'yi bütün dünya planında makro planda hem de yerel yönetimler planında olması gerektiği gibi eser ve hizmet siyasetiyle, gerçek belediyecilikle buluşturacaklarını ifade eden Yumaklı, şöyle konuştu: “Elbette AK Parti belediyeleri kaldıkları yerden devam edecekler. Ancak ülkemizin bir bölümünde hala bu eser ve hizmet siyasetiyle tanışmamış olanlar var. Onlarla da inşallah tanışacaklar. Bundan sonraki dönemde çok fazla bir zamanımız yok. 40 küsur günlük bir zaman kaldı. Biz fedakar kadın kollarımızla, dinamik gençlik kollarımızla ve teşkilatımıza üye olan, gönül veren kimler varsa her bir vatandaşımızın gönlüne girerek onlara yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatarak inşallah 31 Mart'ta da aynı Ürgüp'ün BAL liginde birinci sırada geldiği gibi başkanımızı da birinci sırada sandıktan çıkarmış olacağız.”

Whatsapp Görsel 2024 02 22 Saat 17.22.05 3B2217B6

“ÜRGÜP'ÜMÜZ 5 YIL DAHA AK PARTİ'YLE DEVAM EDECEK”

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran da, Ürgüp'ün bundan sonraki 5 yıl daha AK Parti'yle devam edeceğini belirterek, “Başkanımızda büyük bir heyecan ve coşku var. Niye? Çünkü 10 yıl bu güzel Ürgüp'e hizmetler etti. Arkasından 5 yıl daha AK Parti belediyeciliği devam etti. Bu bir bayrak yarışı. İnşallah bu bayrak yere düşmeden aynı aşkla, aynı şevkle, aynı muhabbetle aynı coşkuyla bu eser ve hizmet siyaseti sizlerin destekleriyle devam edecek. İnşallah bereketle 31 Mart 2024 tarihine kadar kapı kapı gezmek suretiyle her noktaya, her gönle dokunmak suretiyle Ürgüp'ümüzde AK Parti belediyeciliğini, gerçek belediyeciliği devam ettireceğiz. Her türlü talebimizde saygıdeğer bakanımız ve tüm bakanlık ekibi yanımızda oldu. İnşallah hep beraber çalışarak yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.” diye konuştu.

Whatsapp Görsel 2024 02 22 Saat 17.22.04 25D1A424

“ÜRGÜP DÜNYA TARİHİNDE YERİNİ ALMIŞ GELİŞTİRİLMESİ GEREKEN GÜZEL BİR CENNET”

Ürgüp’ün dünya tarihinde yerini almış eşsiz bir ilçe, vazgeçilmez bir coğrafya ve geliştirilmesi gereken bir güzel cennet olduğunu vurgulayan Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, “Bildiğiniz gibi ben hepinizin teşvik ve teşrifleriyle Sayın Cumhurbaşkanımızın prensipleriyle bundan 5 sene önce o 2 devre olmak üzere belediye başkanlığını yapmış bulunmaktaydım. Bu arada 10 yıl sonra hizmetimizin bitiminin ardından emaneti, kardeşim Mehmet Aktürk beyefendiye devretmiştim. Rabb'im nasip etti. Kendisine başka bir görev bana da yeniden Ürgüp Belediye Başkanlığını ihsan etti. Bu bağlamda ben yaptığımız hizmetlerin icraında yerine getirilmesine, vatandaşlarımıza hizmete sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün ilgili bakanlarımıza, devlet erkanına, o zamanki başbakanımıza teşekkür ediyor ve kendilerine saygılar sunuyorum. Kardeşlerim, Ürgüp öyle bir yer ki biz bu Ürgüp'e çok güzel yatırımlar yaptık. Ne istediyseniz hep birlikte yaptık ve başardık. Bundan sonra da inşallah başarmaya devam edeceğiz ve Ürgüp'ümüzü bulunduğu yerden daha üst noktalara hep birlikte çıkaracağız.” Dedi.

Yıldız konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Sayın Bakanımızdan Ürgüplü hemşehrilerimizin bazı istekleri var. Kendilerine bu istekleri bir dosya halinde sunacak olmamızla beraber şifaen de söylememizin faydalı olacağına inanıyorum. Sayın bakanım bildiğiniz gibi Tarım Bakanlığımızın Ürgüp'ümüze çok büyük hizmetleri var. Damsa Barajı sulaması, kapalı sistem sulaması büyük bir hizmet. Halkımız bundan faydalanmaya başladı. Yalnız halkımızın bir talebi var. Kamulaştırma yapılan yerlerdeki vatandaşlarımızın kamulaştırma bedelleri henüz ödenmemiş. Bu seçim öncesinde ödenirse kendileri son derece memnun olacaklar. Diğer taraftan şehrimizin içinden geçen Damsa Çay’ımız var. Bu çayımızın ıslahı kısmen yapıldı. Fakat halkımızın hizmetine açacağımız bir bölüm var. Ki burası sağ ve sol bandında bir rekreasyon ve millet bahçesi yapımı değerli kardeşim Mehmet Aktürk tarafından da çalışıldı. Ama henüz sonuçlanmadı. Bunun sonuçlandırmasını istiyoruz. Öbür taraftan şehrimizin oteller bölgesinde bulunan bir ormanlık alan var. Bu ormanlık alanı kent park olarak belediyemize tahsis edilerek halkımızın piknik ve diğer spor aktivitelerini yapabilecek hale getirilmesini sizlerden arz ve niyaz ediyoruz efendim.”

Programa, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Fahri Yıldızile partililer ve vatandaşlar katıldı.

Editör: Ravza Nur Baydemir