Başkan Dinç, 1 Mayıs'ın çalışma hayatında insan haklarının, eşitlik ve dayanışma değerlerinin önemini vurguladığını ve emeğin değerini yücelttiğini söyledi.

Dinç mesajına şöyle devam etti: "Bu çerçevede, işçi ve emekçi haklarının korunmasına, çalışma şartlarının geliştirilmesine ve istihdam olanaklarının çoğaltılmasına yönelik politikaları hayata geçirmeye azami gayret göstermekteyiz.

İşçi ve emekçi vatandaşlarımızın alın teriyle katkıda bulunduğu ülkemizin sanayi, tarım, hizmet ve diğer alanlardaki büyüme ve kalkınma, toplumumuzun refah düzeyinin yükselmesine ve uluslararası arenada ülkemizin prestijinin artmasına önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Bu nedenle, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı, tüm çalışanların hak ve çıkarlarını koruyan, iş güvenliği ve işçi sağlığına öncelik veren, eşitlikçi ve adil bir çalışma düzeninin oluşturulması açısından değerlendirmeliyiz.

Bu vesileyle, 1 Mayıs İşçi Bayramınızı kutluyor, emeklerinizin takdir edilmesini ve tüm çalışanlar için daha iyi şartların oluşturulmasını diliyorum. Bu özel günün, toplumsal dayanışmayı pekiştirmesini ve emekçilerin haklarının daha fazla korunmasına katkıda bulunmasını umut ediyorum." HABER MERKEZİ

Editör: Ravza Nur Baydemir