Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Eğitim

Nevşehir Belediyesi Gençlik Ofisi, ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Eğitim

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü ve Kapadokya Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Semih Aktekin ‘TÜBİTAK 2209-A ve...

Ürgüp Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında “Askıda Burs Sistemi” ile burs vermek isteyen vatandaşlarla, burs ihtiyacı olan öğrencileri buluşturuyor.

Nevşehirli gönüllü kadınlar, üniversite öğrencilerine maddi destek sağlamak için kermes düzenleyecek.

Eğitim

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, 2024-2025 eğitim öğretim yılı okul ziyaretleri kapsamında Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’ni ziyaret...

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Nevşehir’deki yurtlara yerleşen öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.

Eğitim

Nevşehir Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk gününde öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, beraberindeki öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte Vali Yardımcısı Karaalioğlu’nu ziyaret etti.

Eğitim

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, öğrenciler ve eğitim camiası için mesaj yayınladı.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, 2024-2025 eğitim öğretim dönemi öncesi üniversite öğrencilerimizin konaklayacağı yurtların durumu ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

NEVÜ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü, 2023-2024 eğitim - öğretim yılı bahar yarıyılı için 119’u tezli yüksek...

Hacıbektaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini bilgilendirdi.