Altınyıldızlı öğrenciler TÜBİTAK Türkiye Finalleri için Kayseri’de Altınyıldızlı öğrenciler TÜBİTAK Türkiye Finalleri için Kayseri’de

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Şube Müdürü Feyyaz Solak, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün vizyon gelişim süreci kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Şubesi organizesi ve Olcay Sağlam Rehberlik ve Araştırma Merkezimizin yürütücülüğünde gerçekleştirilen ‘‘Yerelden Evrensele Projesi’’ kapsamında dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi.

 ‘‘Yerelden Evrensele Projesi’’ ile dijital teknolojik aletler kullanarak kök değerler (Adalet, Vatanseverlik, Saygı, Yardımseverlik, Sorumluluk, Sabır, Öz denetim, Dostluk, Sevgi ve Dürüstlük) ile ilgili bir dijital hikâye oluşturup yeni nesillere aktarma dinamiklerinin kuvvetlendirilmesi amacıyla İl geneli tüm liseler arasında kök değerler çerçevesinde dijital hikaye oluşturma yarışması düzenlendi.

 YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

1’nci Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Emir Yel. 2‘nci 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğrencileri Gizem Demirezen, Esra Karaca ve Aya Ahmet Adıl. 3’ncü Nevşehir Lisesi öğrencisi Mahan Beghani oldu.

Yazıcı, çalışmalarından ötürü öğrencileri tebrik ederek hediye takdiminde bulundu.

431972326 122164859042032031 3536471856959667021 N

Kaynak: HABER MERKEZİ