Kozaklı Kaymakamlığı koordinesinde bütün kamu kurumlarının katılımıyla düzenlenen kermes yoğun ilgi gördü.

Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen kermese Nevşehir Valisi Ali Fidan, Kozaklı Kaymakamı Yasin Gürkan,  Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, ilgili kurum müdürleri, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

İlçedeki Kur’an kursu öğretici ve kursiyerlerinin organizesiyle hazırlanan yemeklerin ve tatlıların satıldığı kermeste Kozaklı Belediyesi, İmam Hatip Lisesi, Merkez Camii, Seksenevler Camii görevlileri, Vakıf ve Yazı İşleri, Akpınar Köyü Muhtarlığı, İmran Köyü Muhtarlığı başta olmak üzere kaymakamlığa bağlı bütün kamu kurumları seferber oldu.

Kozaklı esnafının da büyük destek verdiği kermeste 104 bin 317 TL yardım toplandı. Toplanan yardım Türkiye Diyanet Vakfı Kozaklı Şubesi hesabına muhtaç öğrencilerin ve eğitim kurumlarının ihtiyaçlarının karşılanması için yatırıldı.

Kaymakam Gürkan,  aynı zamanda Kozaklı’da millî birlik ve beraberliğe vesile olan Eğitime Destek Kermesi’nde emeği geçen bütün kurum ve şahıslara teşekkür ederek, gelecek senelerde de benzer faaliyetlerin devam edeceğini ifade etti. 

Jandarmadan öğrenci ve velilere seminer Jandarmadan öğrenci ve velilere seminer

411765319_3287318224901616_5228517965341001256_n

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR