Vali Fidan başkanlığında Yeni Sanayi Bölgesi’ne ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Valili toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Fidan’ın yanı sıra AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Emre Çalışkan ve Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Nevşehir’in öncelikli ihtiyaçları arasında yer alan Yeni Sanayi Bölgesi’ne ilişkin gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında şehrin ekonomik gelişimi ve sanayi esnafının taleplerine çözüm odaklı katkılar ele alındı.

Vali Fidan, yerli balon üretim firmasını ziyaret etti
Vali Fidan, yerli balon üretim firmasını ziyaret etti
İçeriği Görüntüle

Toplantıda konuşan Fidan, “Yeni Sanayi Sitesi konusu, şehrimizin gündemini uzun bir süredir meşgul eden, sadece ekonomik değil, aynı zamanda sosyal ve şehircilik açısından da büyük önem taşıyan bir meseledir. Bugün geldiğimiz noktada; bu süreci artık gerçek bir irade, güçlü bir iş birliği ve kararlılıkla yürüttüğümüzü açıkça ifade etmek isterim.

İlimizin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte, modern, düzenli ve sanayicimizin beklentilerine uygun bir Sanayi Sitesi’nin hayata geçirilmesi noktasında hep birlikte ciddi bir mesai harcıyoruz.

Bizler, bu sürecin takipçisiyiz ve olmaya da devam edeceğiz. Tüm paydaşlarımızla birlikte, bu projeyi Nevşehir’imize kazandırmakta kararlıyız. Şehrimizin ekonomisine ve sanayicimizin gücüne değer katacak bu yatırımın, en kısa sürede hayata geçmesi için üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğiz.” dedi.

Whatsapp Görsel 2025 08 07 Saat 19.55.21 085365E4Whatsapp Görsel 2025 08 07 Saat 19.55.21 754D437C

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR