Ürgüp Belediyesi, kültür ve edebiyat etkinlikleri kapsamında ilçede dikkat çeken bir etkinliğe daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Yazar–Okur Buluşmaları çerçevesinde düzenlenecek programda, edebiyat dünyasında son dönemde öne çıkan isimlerden Devrim Koçak, okurlarıyla bir araya gelecek.

Ürgüp’te eğitimden merhamete uzanan örnek proje
Ürgüp’te eğitimden merhamete uzanan örnek proje
İçeriği Görüntüle

İlk romanı “Nergis Hanım Hakkında Bazı Şeyler” ile 2021 Everest İlk Roman Ödülü’ne layık görülen Koçak, yazarlık serüvenini ve edebiyata bakışını Ürgüplü kitapseverlerle paylaşacak. Yazarın “Yağmurdan Sonra Bahardan Önce” adlı eseri de okuyucular tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Etkinlik, 23 Ocak’ta saat 19.00’da Şehit Şenay Aybüke Yalçın Kent Lokali’nde gerçekleştirilecek. Ürgüp Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul da tüm edebiyat meraklılarını programa davet etti.

Kültür ve sanat etkinliklerine verdiği önemle öne çıkan Ürgüp’te düzenlenecek buluşmanın, ilçedeki edebiyatseverlerden yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Muhabir: A. BERRE EKİCİ