Ürgüp Belediyesi Anneler Günü’ne özel “En güzel anne benim” konulu kompozisyon yarışması düzenliyor.

Ürgüp’te öğrenim gören ilk, orta ve lise öğrencilerinin annelerine hitaben yazdığı yazıların ilk olarak kendi okullarında oylanarak en güzel yazı seçilecek.

Okullarda seçilen yazılar doğrultusunda belediye tarafından, yazılara konu olan annelere Anneler Günü hediyesi verilecek.

Yarışmaya katılmak isteyen okullar, 10 Mayıs Cuma günü saat 17.00’a kadar kurumda seçilen yazı ve seçilen annenin ismini [email protected]’ye gönderebilecek.

Ürgüp’te sokak hayvanları sorunu çözülüyor Ürgüp’te sokak hayvanları sorunu çözülüyor

Yarışma ile ilgili sosyal medya hesabından bilgilendirmede bulunan Başkan Ali Ertuğrul Bul, Anneler Günü için kaç gündür, en doğrusu nasıl olmalı diye düşünüyorduk. En sonunda bulduk. Biz niye düşünüyoruz ki “En iyi anneyi çocuklar seçer” dedik. Buradan Ürgüp’teki okullarımıza bir çağrım var.  Okulunuzdaki öğrenciler, “En güzel anne benim” konulu yazı yazsınlar. Her bir okul kendi en güzel annesini bu yazılardan seçsin. Biz de Anneler Günü’nde o annelere hediye verelim. Okulunuzda seçilen anneye hitaben yazılan yazı ve seçilen anneyi, [email protected] ye, 10 Mayıs saat 17.00’a kadar iletirseniz hediyemizi yollayalım hatta alıp gelelim.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR