Mastercard’ın hayata geçirdiği ‘Paha Biçilemez’ platformu, müzikseverler, gastronomi ve seyahat tutkunlarını Kapadokya'da bir araya getirdi.

29 Eylül tarihinde Kapadokya'nın eşsiz coğrafyasında başlayan ekinliğin ilk akşamında son donemin ilgi çeken seslerinden müzisyen Müjde Kızılkan sahne aldı.

Davetliler genç sanatçının şarkılarıyla doyasıya eğlendi. Kapadokya Caz Akşamları’nın ikinci gününde ise kendine özgü yorumu ve güçlü sesiyle Jehan Barbur cazseverleri büyüledi. Barbur, ruha işleyen sesiyle duygu dolu şarkılarını seslendirdi.

PAHA BİÇİLEMEZ PLATFORMU İLE BENZERSİZ BİR KAPADOKYA DENEYİMİ

Sürdürdüğü çeşitli projelerle ülke turizmine katkı sağlamayı hedefleyen Mastercard, Paha Biçilemez Platformu Kapadokya Caz Akşamları etkinliği ile kullanıcılarına özel deneyimler sunmaya devam ediyor.

Mastercard, katılımcılarına düzenlediği programla Kapadokya’yı ayrıcalıklı şekilde deneyimleme fırsatı sundu. Programa katılan katılımcılar UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Kapadokya’nın tarihi yerlerini özel rehber eşliğinde gezdi.

Ürgüp ilçesinde bulunan Keşlik Manastırı’ndan başlayan gezi, Mastercard’lılara özel izinle erişim sağlanan Şahinefendi Arkeolojik Kazı Alanı ve Derinkuyu Yeraltı Şehri ile devam etti.

Mastercard kullanıcıları Kapadokya’nın tarihini keşfederken, Levon Bağış önderliğinde özel tadım etkinliği de gerçekleştirdi.

Editör: İsmail Irmak